Profil

Online Lagersalg af interiør og boligartikler
Hvorfor skal de fede designs til hjemmet koste en formue? Derfor har vi startet Online Bolig Outlet, hvor du altid sparer minimum 40-70% på alt til boligen. Du binder dig således ikke til noget som helst, men skal være opmærksom på at udsolgte varer ofte ikke kommer på lager igen.
Her finder du tilbud på boligudstyr fra en række brands som du normalt sjældent finder på tilbud.
Vi finder vores varer på mange forskellige måder:
Opkøb af restpartier direkte hos grossisterne. Efter mange år i branchen, har vi nogle rigtig gode samarbejder med vores faste leverandører. Dog er der altid plads til nye. Har du noget du vil sælge, så tøv ikke med at kontakte os.
Desuden importerer vi selv fra hele kloden. Vi har derfor masser af varer du ikke finder magen til andre steder i Danmark. Har du et specielt ønske til en større ordre, så skriv eller ring endelig.
Gå ind og “like” os på Facebook, hvis du vil være sikker på at se vores nyheder før alle andre.

Vi går ind for genbrug, og alt der sendes fra vores webshop foregår i papkasser, som vi selv har modtaget varer i på vores lager. Der bruges ikke dyr logotape, men tape produceret af genbrugsplast. Det er faktisk billigere, og er også med til at holde priserne i bund.

EAN faktura eller erhverv?

Har du behov for vi sender en EAN faktura, så skriver du “ean” i kupon-feltet ved checkud. Derefter sender vi automatisk en EAN faktura til jer. Lettere kan det da ikke være, vel?

Har du et spørgsmål om B2B eller skal du købe større mængder, så send en mail eller ring. Det gør vi ofte, når vores gode faste kunder skal have piftet kontoret op, have ny deco i butikken eller købe fede billige julegaver til personalet.

Tilbud på gaveidéer til hende
Gældende for samtlige varer er at vi skal kunne sælge dem væsentlig billigere i forhold til vejledende udsalgspriser. Gå på opdagelse herinde, og find inspiration til dit hjem, måske du endda finder lige præcis det du mangler til din mor, søster eller veninde.. eller til dig selv :-)

OBS! Ofte vil der være tale om varer vi får hjem i et begrænset antal – så skynd dig…

Mange hilsner

0,00 DKKprodukter