Handelsbetingelser

VIGTIG INFORMATION: Du binder dig IKKE til yderligere, udover det køb du er ved at foretage dig nu. Vi er en webshop med konstant lagersalg for mange store danske design virksomheder. Derfor de lave priser. Til gengæld er lagerantal begrænset, så du kan ikke være sikker på at kunne genbestille varer fra Salgspris.dk

Produktinformation:
På www.salgspris.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til www.salgspris.dk via kundeservice@salgspris.dk. Alternativt er du velkommen til at ringe på 30403044 hvis du har yderligere spørgsmål.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Salgspris.dk accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på www.salgspris.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra www.salgspris.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til www.salgspris.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og www.salgspris.dk er først indgået, når www.salgspris.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Leveringstid:
Levering 1-3 hverdage (99% modtager varerne indenfor 1 hverdag)

Leveringsbetingelser:
Salgspris.dk kan ikke holdes ansvarlig for omkostninger, en fejllevering måtte medføre.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra www.salgspris.dk.

Betalingsformer: Dankort, eDankort, Visa Elektron, Visa og Eurocard/Mastercard, Mobil Pay

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:
Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

24 måneders reklamationsret:
Du har 24 måneders reklamationsrest når du handler i vores netbutik. Er der fejl eller mangler ved din vare kan du derfor enten få den repareret, få den ombyttet, få dine penge tilbage eller et afslag i prisen. Dette afhænger af den konkrete situation. Reklamationsretten er naturligvis kun gældende hvis reklamationen er berettiget og skaden eller manglen dermed ikke er selvforskyldt.
Husk at reklamere i god tid!

Fortrolighedspolitik
For at handle hos skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email om, når din ordre er sendt.

– Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.
– Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
– Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Www.salgspris.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for www.salgspris.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og www.salgspris.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Salgspris.dk egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for www.salgspris.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Www.salgspris.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret:
Meddeler køber www.salgspris.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler www.salgspris.dk det modtagne beløb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark eller GLS – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark eller GLS.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Salgspris.dk betaler de modtagne beløb, når den returnerende varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Hjemmesiden www.salgspris.dk drives af firmaet:
Salgspris.dk, Østergade 10, 8500 Grenaa. CVR nr: 35073701
TELEFON +45 30 40 30 44,

Forbehold for ændringer:
Salgspris.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:
PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dk

 

0,00 DKKprodukter